Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2017
€15

ZIN IN ZINGEN ?

mei 6 @ 08:00 - september 7 @ 17:00
Ontmoetingskerk, Meerkollaan 3
Eindhoven, 5613 BS Nederland
+ Google Maps
Flyer Jong Sirena, def. versie, A5

Vrouwenkoor Sirena wil graag verbinding maken tussen generaties vrouwen, vrouwen het plezier van samen zingen laten ervaren en hen daar in kunnen laten groeien. Zodoende bieden we een platform aan jonge zangeressen om, in de bedding van een succesvol vrouwenkoor, een nieuwe vocale groep te starten. Aanmelding of meer informatie via Mieke Wernaart, bestuurslid VVE Sirena. T: 06-38310178 Je kunt je aanmelding of vragen ook doorgeven via zingen@sirenakoor.nl.

Meer weten »
september 2017
Gratis

Concert Museum voor Religieuze Kunst, Uden

september 10 @ 03:00 - 17:00
Veghelsedijk 25, Uden,

Op de Open Monumentendag 2017 zingt Sirena in het Museum voor Religieuze Kunst, dat is gevestigd in een vleugel van het complex van een van de oudste kloosterstichtingen van ons land, de birgittijnse Abdij Maria Refugie, nog steeds bewoond door volgelingen van de H. Birgitta van Zweden.

Meer weten »
€17,50

Operaconcert “Omaggio a Verdi”

september 30 @ 20:15 - 22:15
theater De Leest, Vredesplein 12
Waalwijk, Nederland
+ Google Maps
20160320-14

Op 30 september 2017 brengt Liedertafel “Oefening en Vermaak” Waalwijk het operaconcert “Omaggio a Verdi” in theater De Leest in Waalwijk. Aan dit concert wordt meegewerkt door diverse solisten en orkest. Uitgevoerd worden hoogtepunten uit het fantastische operarepertoire van de componist Giuseppe Verdi. Fragmenten uit de opera “Giovanna d ‘Arco” en de komische opera “Un giorno di Regno” worden gevolgd door een selectie van bekende operakoren zoals; Slavenkoor, Brindisi, Zigeunerkoor en vele andere. Wij nodigen U graag uit voor dit…

Meer weten »
oktober 2017

Korenmarathon Aalsmeer

oktober 8
Aalsmeer, + Google Maps

Na het grote succes van de eerste editie, organiseren we op zondag 8 oktober de tweede editie van onze KWF Korenmarathon in het prachtige Crown-theater en in een aantal prachtige zalen van Studio’s Aalsmeer.  Deelnemende koren mogen weer twee optredens verzorgen en we sluiten af met een spetterende finale. De opbrengst van deze dag zal ten goede komen aan het KWF. Heeft uw koor belangstelling om (weer) op te treden in Aalsmeer?  Stuur een email naar korenmarathon@kwfaalsmeer.nl , dan sturen…

Meer weten »
november 2017

Krönungsmesse

november 12 @ 14:00 - 15:30
Christoffelkathedraal, Grote Kerkstraat 29, Roermond,

Onder auspiciën van de Koninklijke Harmonie ‘Lentekrans’ wordt een uitvoering van de Krönungsmesse gegeven in de Christoffelkathedraal van Roermond. Met medewerking van Sirena met projectkoor en solisten.

Meer weten »
+ Export Events