Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2017
€17,50

Operaconcert “Omaggio a Verdi”

september 30 @ 20:15 - 22:15
theater De Leest, Vredesplein 12
Waalwijk, Nederland
+ Google Maps
20160320-14

Op 30 september 2017 brengt Liedertafel “Oefening en Vermaak” Waalwijk het operaconcert “Omaggio a Verdi” in theater De Leest in Waalwijk. Aan dit concert wordt meegewerkt door diverse solisten en orkest. Uitgevoerd worden hoogtepunten uit het fantastische operarepertoire van de componist Giuseppe Verdi. Fragmenten uit de opera “Giovanna d ‘Arco” en de komische opera “Un giorno di Regno” worden gevolgd door een selectie van bekende operakoren zoals; Slavenkoor, Brindisi, Zigeunerkoor en vele andere. Wij nodigen U graag uit voor dit…

Meer weten »
oktober 2017
€20

Opera Salute

oktober 1 @ 14:30 - 17:00
Wilhelminakerk, Blekersdijk 41
Dordrecht, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps
DSC_4146

Het Orpheus Ensemble brengt een gezellig concert met voor de pauze vrolijke opera-melodieën en na de pauze een selectie uit L'elisir d'amore. Medewerking verlenen: Esther Putter sopraan; Leon van Liere, tenor; Frank Wong, bariton en Jeroen Liedorp, vleugel.

Meer weten »

Korenmarathon Aalsmeer

oktober 8
Aalsmeer, + Google Maps

Na het grote succes van de eerste editie, organiseren we op zondag 8 oktober de tweede editie van onze KWF Korenmarathon in het prachtige Crown-theater en in een aantal prachtige zalen van Studio’s Aalsmeer.  Deelnemende koren mogen weer twee optredens verzorgen en we sluiten af met een spetterende finale. De opbrengst van deze dag zal ten goede komen aan het KWF. Heeft uw koor belangstelling om (weer) op te treden in Aalsmeer?  Stuur een email naar korenmarathon@kwfaalsmeer.nl , dan sturen…

Meer weten »
november 2017

Krönungsmesse

november 12 @ 14:00 - 15:30
Christoffelkathedraal, Grote Kerkstraat 29, Roermond,

Onder auspiciën van de Koninklijke Harmonie ‘Lentekrans’ wordt een uitvoering van de Krönungsmesse gegeven in de Christoffelkathedraal van Roermond. Met medewerking van Sirena met projectkoor en solisten.

Meer weten »

Concert

november 12 @ 14:30 - 16:30
Taborkerk Purmerend, Maasstraat 2
Purmerend, Noordholland 1442 RV Nederland
+ Google Maps
PGK foto

Het Purmerends Gemengd Koor bestaat dit jaar 75 jaar. Op 12 november geven wij een uitvoering van Die Schopfung van Haydn met professionele zangers en orkest.

Meer weten »
+ Export Events