Producten of diensten

Op deze pagina kun je als lidkoor van de KBZON gratis koorgerelateerde zaken vragen of aanbieden. Een service die is opgezet naar aanleiding van vragen tijdens de KBZON-regiobijeenkomsten.

Je kunt niet alleen koorgerelateerde zaken kopen of verkopen, maar er bijvoorbeeld ook vragen naar extra ondersteuning bij een koorproject of cultuurmanifestatie plaatsen.

Ook iets aanbieden op de website? Vul dan het aanvraag formulier in.

Schoonhovens Gemengd Koor zoekt mannen

Schoonhovens Gemengd Koor zoekt voor haar concert op 4-11-2017 versterking met enige tenoren en bassen. Wij voeren o.a. het Gloria van Vivaldi uit. Repetities op woens- dagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Kerkelijk Centrum De Ark, Groene Singel  10 in Schoonhoven. Info: tel. 0182-386336 (Vz) of 0182-385158 (Secr)

Gemengd Koor St. Jozef, Vaals, zoekt nieuwe dirigent

Gemengd Koor “St. Jozef”‘ Vaals opgericht in 1960, zoekt enthousiaste nieuwe dirigent (m/v) per september 2017. Voor meer informatie zie onze website: www.jozefkoorvaals.com of kijk op www.dirigentvacature.nl.

Eensgezindheidkoor zoekt dirigent!

Hennie Zuiderwijk was 17 jaar lang onze dirigent! Tot ons grote verdriet is hij plotseling overleden. Het Eensgezindheidkoor bestaat intussen meer dan 80 jaar en er is zelfs een lid dat dit jaar 80 jaar lid is! Veel van onze leden zijn al geruime tijd onderdeel van het koor, elke 5 jaar wordt gevierd en […]

Vrouwenkoor V’Allure uit Veenendaal zoekt een enthousiaste dirigent

img_1967_resized

Ons koor telt zo’n 35 vrouwen en bestaat momenteel 32 jaar. Wij zingen een afwisselend repertoire waaronder populaire muziek, stukken uit musicals en soms licht klassiek. Wij zingen 3- à 4-stemmig met pianobegeleiding. De leden bestuderen de partituren thuis, meestal met behulp van dropbox, om tijdens de repetities zoveel mogelijk te kunnen werken aan het […]