KoorEvent Klooster Graefenthal

Gepubliceerd op 16 maart 2023 om 20:39

In samenwerking met het schilderachtige Klooster Graefenthal in Goch (net over de grens bij Nijmegen) organiseert KBZON op zondag 24 september 2023 een geheel verzorgde dag voor koren in alle genres die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten op een bijzondere locatie en hun passie voor koorzang met elkaar te delen. Deelnemende koren kunnen de sterren van de hemel zingen op één van de twee sfeervolle podia, en natuurlijk ook ontspannen luisteren naar de andere optredens. De dag wordt geopend met een inspirerende workshop, en afgesloten met een smakelijk grill buffet. 

 

KoorEvent was een initiatief van Bianca van Dreumel Regisseur en Trainer in Podiumwerk in samenwerking met Klooster Graefenthal. Sinds 14 maart 2023 is het KoorEvent een onderdeel van KBZON de nationale korenbond.

Bianca van Dreumel is werkzaam op het bureau van KBZON en blijft zo het vertrouwde aanspreekpunt voor jou als deelnemer.

 

 

Voor wie

Een leuke dag uit voor koren in alle genres en muziekliefhebbers die elkaar willen ontmoeten op een bijzondere locatie om de passie voor koorzang met elkaar te delen.

Wat kun je doen?

KBZON en Klooster Graefenthal bieden een verzorgde dag op een bijzondere locatie waar je heerlijk kunt verblijven in de sfeer van de middeleeuwen. Op deze dag mag je als koor op het podium gaan staan om 20 minuten de sterren van de hemel te zingen, of met elkaar aan een picknicktafel spontaan een lied inzetten. Een plek waar je mag optreden, samen kunt zingen of simpelweg ontspannen luisteren.

Samen zingen verbindt, daar is het KoorEvent voor bedoeld. Het bevat daarom geen competitie-elementen.

Wat bieden wij?

  • Een groot buiten podium voor middel- en grote koren ( meer dan 14 zangers)
  • Een binnen podium met een uitstekende akoestiek in de Kruisgang. Geschikt voor (kleine) ensembles tot max 14 personen.
  • Verzorgde geluidstechniek.
  • Een gezamenlijke opening van de dag of een plenaire workshop en we sluiten af met een heerlijk Grill buffet.

Waar

KoorEvent vindt plaats op Locatie Kloster Graefenthal Maasstraße 50, 47574 Goch

Wanneer

Zondag 24 september 2023.

 

Inschrijven kan tot 1 mei!