Mediatraining met Sabine Versteijnen

Gepubliceerd op 22 maart 2023 om 13:52

Mediatraining met Sabine Versteijnen

Na een succesvolle pilot in 2022 organiseert KBZON in samenwerking met Stichting Maestro opnieuw een compacte Mediatraining voor koren onder leiding van Sabine Verstijnen. In twee bijeenkomsten van ca. 4 uur bieden we je creatieve handvatten en praktische tips om het verhaal van jouw koor zo effectief mogelijk te vertellen, vormgeven en delen.

 

In de eerste sessie ga je aan de slag met de Roodkapje Experience: aan de hand van de personages uit het welbekende sprookje krijg je dieper inzicht in waar je staat als koor, wat je doelen zijn, en wat er nodig is om deze te bereiken. Als huiswerk krijg je een creatieve schrijfopdracht, en bespreek je de eerste opbrengsten binnen je koor. In de tweede bijeenkomst ga je aan de slag met het ontwerpen van een poster en/of PR-video met behulp van de ontwerptool Canva, en krijg je uitleg over hoe je op Facebook een effectieve reclamecampagne kunt maken.

De bijeenkomsten zijn op zaterdag 13 mei & 10 juni van 9.30 tot 14.00 uur in Perron 3 te Rosmalen (vlakbij ’s-Hertogenbosch). De kosten voor deelname bedragen € 150 per koor (deelname met maximaal 3 personen). Meer informatie en inschrijven:  www.stichtingmaestro.nl/compacte-mediatraining/


«   »