Cursus Bloeiende Vereniging

Gepubliceerd op 10 juli 2023 om 11:56

De driedaagse cursus 'Een Bloeiende Vereniging in 10 jaar' kijkt actief naar de toekomst en anticipeert op de mogelijkheden. Een bloeiende vereniging speelt in de op de behoeftes van de leden. En een bloeiende vereniging doet het samen: bestuur, dirigent én leden.


Besturen is vooruitkijken en de vraag stellen: waar willen we naartoe? 
Dit is een essentiële taak van het bestuur, en vereist een antwoord op een mogelijk nog belangrijkere vraag: wie of wat zijn we nu als vereniging? Voor ledenwerving, fondswerving, branding, marketing, etc. is het belangrijk om te weten wat de identiteit van je club is.

In de compacte cursus ‘Een bloeiende vereniging’ maak je daar een laagdrempelig begin mee. Je krijgt de tools om je eigen vereniging te analyseren. Vervolgens kun je samen met je leden een toekomstplan maken, met als doel om nieuwe energie in je vereniging te krijgen.

De cursus wordt op meerdere plaatsen in Nederland aangeboden, en georganiseerd door de KNMO in samenwerking met verschillende provinciale partijen. Koren die zijn aangesloten bij KBZON kunnen gratis deelnemen! Kijk hier voor meer informatie over het aanbod bij jou in de buurt, en meld je snel aan!


«   »