Winterconcert 'Een Ontroerend Oosters Verhaal'

Gepubliceerd op 21 november 2023 om 09:39

Een sfeervol winterconcert gebracht door het Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance in fantastische samenwerking met de schrijver Kader Abdolah.


Kader Abdolah, de bekende en geliefde schrijver en dichter van vele prijswinnende romans, zal u een persoonlijk verhaal vertellen van een waargebeurde geschiedenis.
Een ontroerend oosters verhaal dat zich afspeelt op kerstavond, over geloof overschrijdende hulp aan een vrouw in barensnood, dankbaarheid, overbrugging van meningen en overtuigingen in een sfeer van verzoening, het vieren van het leven. Kortom de ware kerstgedachte.


Deze prachtige vertelling zal gelardeerd worden door zang van La Bonne Espérance (LBE) en het La Bonne Gelegenheidskoor (LBG), die het verhaal in een vloeiende samenwerking tot een mooi stemmig en sfeervol geheel zullen brengen.


Het optreden van LBG , gedirigeerd door Rob Jacobs zal een primeur zijn. Zoals Kader Abdolah een toekomst zoekt, zoekt LBE die ook en LBG is een middel om die toekomst te vinden.
Ze brengen een hybride vorm tussen pop / moderne muziek en de klassieke LBE klank.
Sven Keet kreeg de opdracht dat te creëren en schreef hiervoor imponerende arrangementen. Wij zijn benieuwd of deze transitie het publiek ook zo kan enthousiasmeren.


Het alom bekende La Bonne Espérance zal voorts met zijn warme sonore stemmen in samenwerking met de soliste Irene Meeuvis een scala aan sfeervolle liederen ten gehore brengen. Daarnaast zal in de pauze Kader Abdolah zijn nieuwste boek 'Voordat het laat wordt' presenteren en zelf signeren. Kortom wij bieden u een zeer gevarieerde avond in een fijne ambiance en we hopen u allen te mogen verwelkomen.

 

Concert datum:
23-12-2023

Concert locatie:
Theater De Schalm, Meiveld 3, Veldhoven

Kosten concert ticket:
€ 21

Kaarten zijn te bestellen via:

Kaartverkoop via Theater De Schalm
Telefonisch : 040 2533578
Per mail : reservering@deschalm.com