Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziekspektakel zaterdag 27 oktober Klundert

27 augustus 2018, 19:30 - 23:30

Grandioos muziekspektakel op zaterdag 27 oktober met alleen maar hits uit de Top 2000!
Reserveren van kaarten kan via de website www.determinato.nl

Even voorstellen aan de podiumbezetting:

* Het fanfareorkest van Determinato Klundert zorgt deze keer als stageband voor de begeleiding van koren en solisten, maar zal natuurlijk ook puur als orkest instrumentaal van zich zal laten horen. Dit jeugdige en dynamische orkest telt zo’n 70 muzikanten en zijn te horen bij verschillende gelegenheden. Ze hebben naam gemaakt juist door hun diversiteit en hun grote onderscheidende producties van proms tot muziektheater.

* Het Zevenbergse koor Zezam brengt voornamelijk musical- en filmmuziek en een groot aantal klassieke popsongs, deze keer dus songs uit de TOP 2000, als koor apart maar ook samen met orkest en het andere koor:

* De Parel Vocal Group uit Fijnaart. Dit koor is begin dit jaar pas onder deze naam gaan zingen en weet de toon goed te raken. Vol verve zingen zij hun hits en in korte tijd hebben ze hun muzikale visitekaartje bij diverse optredens in de regio achter gelaten.

* Balletstudio Tamara die tijdens de show verschillende dansen zal laten zien op de live-muziek uit de show. Van spitsen tot showballet, de dansgroepen zullen er een perfecte show van maken!

* En last but not least: de Mannen van de Straat. Ze noemen zich straatmuzikanten en zijn daarbij van vele markten thuis en met name gericht op feest! Gezelligheid met een vleugje kwaliteit en passie. Het repertoire is een mengelmoes van zeemansliederen, folk, rock ‘n roll en Nederpop en vooral muziek op verzoek! Muziek met een knipoog waarbij kwaliteit overeind blijft, hilarische interactie met publiek en elkaar, dit komt dik voor elkaar! Tijdens de show zullen ze al van zich laten horen samen met orkest en koren, maar zeker bij de after party zullen ze er ongetwijfeld een feestje van maken!

 

Gegevens

Datum:
27 augustus 2018
Tijd:
19:30 - 23:30

Locatie

Klundert