Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Songs of Nature

juni 9 @ 20:00 - 22:30

Onder deze titel brengt Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance samen met de jonge Nederlandse bariton Raoul Steffani een verrassend programma. Het wordt een concert met twee gezichten. Voor de pauze zingt La Bonne vooral Duits romantisch repertoire met bekende liederen van Schubert, Mendelsohn, van Beethoven en Wagner. Na de pauze brengt La Bonne werken van vaak nog levende componisten uit de Baltische staten.
Raoul Steffani heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij genoot zijn opleiding aan de conservatoria van Amsterdam, Tilburg en Wenen. Recent won hij de Elisabeth Evertsprijs; een tweejaarlijkse prijs voor een jong, Nederlands muziektalent van uitzonderlijk niveau. Dit seizoen zal hij de basaria’s vertolken in de Matthäus Passion in het Concertgebouw en de baritonsolo op zich nemen in de Carmina Burana met Lucas en Arthur Jussen in o.a. De Doelen Rotterdam. Als prijswinnaar van het Prinses Christina Concours gaf hij op uitnodiging van de Nederlandse Ambassades concerten in Los Angeles, San Francisco, Vancouver, Calgary en Athene.
Raoul zal tijdens het concert uiteraard een aantal solowerken ten gehore brengen maar ook samen met La Bonne onder andere Ständchen van Schubert vertolken.
Kortom, Songs of Nature belooft een bijzonder concert te worden met een mooie solist, een groot koor dat bekend maar voor velen ook onbekend werk zal vertolken. Een concert waar je bij wil zijn ……

Gegevens

Datum:
juni 9
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw Eindhoven
Eindhoven,