Nieuwe compositie Jetse Bremer

Beluister hier de prachtige opname die het Nederlands Kamerkoor maakte!

Nu de koorwereld in Nederland na lange tijd weer gaat opstarten, wil KBZON graag iets extra’s doen om koren te ondersteunen en inspireren, en om te vieren dat we eindelijk weer samen kunnen zingen! Daarom hebben we componist/arrangeur Jetse Bremer gevraagd om een toegankelijk en voor verschillende soorten koren aansprekend lied te maken, op het raakvlak van licht klassiek en licht vocaal. Speciaal voor de gelegenheid schreef Ivo de Wijs de tekst ‘Blij om je te horen’.

Van dit nieuwe lied zijn maar liefst vijf arrangementen beschikbaar: voor jeugdkoor, vrouwenkoor, mannenkoor, gemengd koor met één mannenstem en gemengd koor SATB, allemaal met pianobegeleiding. Alle koren in Nederland kunnen de partituren en bijbehorende oefenfiles gratis downloaden!

Om zicht te krijgen op hoeveel koren hiervan gebruik maken, vragen we als tegenprestatie alleen om via onderstaand contactformulier je koornaam en mailadres achter te laten. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om eenmalig te informeren naar jullie ervaringen met het lied. Na invullen van de gevraagde gegevens word je automatisch doorgeleid naar de pagina waar je de bladmuziek en oefenfiles kunt downloaden.