VOL – aanmelden niet meer mogelijk. Webinar ‘Online repeteren – hoe hou je het leuk?’ op 27 februari

KBZON organiseert in coronatijd maandelijks een inspirerende online workshop met informatie en inspiratie rond onderwerpen waar koren in deze coronacrisis mee worstelen. Vanaf februari 2021 zullen deze online inspiratiesessies maandelijks plaatsvinden, zolang als er behoefte aan is.

De eerste bijeenkomst, met als thema online repeteren, zal zijn op zaterdag 27 februari aanstaande van 10.00 tot 11.30 uur. Zangcoach Juliette Dumore (www.dumosound.nl) en koordirigent Don Henken (www.donhenken.nl) hebben zich vanaf het begin van de coronacrisis gespecialiseerd in het online lesgeven en repeteren. In dit webinar laten ze je op een heel praktische manier kennismaken met hun manier van werken. Daarbij doe je inspiratie op om als koor je repetities verrassend en gevarieerd te houden, en je krijgt diverse tips & trics om er voor te zorgen dat je koorleden -ook al kunnen ze elkaar niet horen zingen- echt contact maken en plezier beleven aan de online repetities. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Deelname aan het webinar is gratis voor leden en dirigenten van koren die zijn aangesloten bij KBZON. Het is noodzakelijk om je vooraf aan te melden via info@kbzon.nl. Vermeld daarbij s.v.p. koornaam, koornummer, en het aantal personen (maximaal 3 personen inclusief dirigent) dat wil deelnemen. Heb je een specifieke vraag over online repeteren waarop je graag een antwoord wilt? Stel deze dan liefst vooraf per mail, bij de aanmelding voor dit webinar.

Voor deze bijeenkomst maken we gebruik van het (gratis) online platform Zoom. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot het webinar, plus instructies voor installatie en het gebruik van Zoom.