Workshop Jetse Bremer

Speciaal voor KBZON componeerde Jetse Bremer het lied ‘Blij om je te horen’, op een nieuwe tekst van Ivo de Wijs. Op zaterdagmiddag 20 november (14.00-17.00 uur) verzorgt Jetse een (live) workshop voor koorzangers en dirigenten rond deze nieuwe compositie, waarin hij het lied met de deelnemers zal instuderen en afwerken. Daarnaast komen nog twee andere stukken op tekst van Ivo de Wijs aan bod. Het is de bedoeling dat deelnemers vooraf zelf hun partij al zo goed mogelijk voorbereiden. Bladmuziek en oefenfiles worden tijdig toegestuurd.

Deelname aan deze workshop is gratis, en staat open voor iedereen. In de live workshop is ruimte voor maximaal 45 zangers. We bekijken nog of het mogelijk is om ook online via een livestream mee te kijken. Vooraf aanmelden via het inschrijfformulier (zie hieronder) is vereist. Zangers die lid zijn van een bij KBZON aangesloten koor krijgen voorrang bij plaatsing.

Datum: zaterdag 20 november 2021

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Locatie: De Goede Rede, Almere

Aanmelden: inschrijfformulier

Voor deelname aan de live workshop is het tonen van een corona toegangsbewijs vereist. We vragen u vriendelijk om rekening te houden met de gezondheid van de andere deelnemers, en bij corona-symptomen of na contact met een mogelijk besmet persoon weg te blijven.