Workshop Jetse Bremer

Speciaal voor KBZON componeerde Jetse Bremer het lied ‘Blij om je te horen’, op een nieuwe tekst van Ivo de Wijs. Op zondagmiddag 3 oktober a.s. verzorgt Jetse een (live) workshop voor koorzangers en dirigenten rond deze nieuwe compositie, waarin hij het lied met de deelnemers zal instuderen en afwerken. Het is de bedoeling dat deelnemers vooraf zelf hun partij al zo goed mogelijk voorbereiden. Bladmuziek en oefenfiles worden tijdig toegestuurd.

Deelname aan deze workshop is gratis, en staat open voor iedereen. In de live workshop is ruimte voor maximaal 50 zangers. We streven ernaar om ook online deelname via een livestream mogelijk te maken. Vooraf aanmelden via het inschrijfformulier (zie hieronder) is vereist. Zangers die lid zijn van een bij KBZON aangesloten koor krijgen voorrang bij plaatsing.

Datum: zondag 3 oktober 2021

Tijd: 14.30 – 17.00 uur

Locatie: De Gelderlandfabriek, Culemborg

Aanmelden: inschrijfformulier

KBZON vindt uw veiligheid belangrijk. Daarom organiseren we deze workshop volgens de actuele versie van het Coronaprotocol voor de koorsector. We vragen deelnemers aan de live workshop om rekening te houden met de gezondheid van de andere deelnemers, en bij corona-symptomen of na contact met een mogelijk besmet persoon weg te blijven. Het is niet nodig om een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of genezenverklaring te tonen.