Concert agenda

 

Alma Ibérica

Spaanse en Portugese liederen vanuit de Iberische ziel. Met zijn nieuwe dirigent Francisca Pizarro verzorgt het Haarlems Klein Koor op zondag 1 oktober een bijzonder concert: Alma Ibérica. Met een programma dat is samengesteld uit composities uit de 20e eeuw lichten wij een tipje op van de sluier van de Iberische ziel.

Lees meer »

ZILVER

Kamerkoor Vox Antiqua uit Den Haag zingt muziek uit de Renaissancetijd en bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan geven wij op 1 oktober 2023 een concert in Den Haag met de titel ZILVER. Op 8 oktober 2023 zingen wij in Maastricht.

Lees meer »

Brahms

Philips’ Philharmonisch Koor, onder muzikale leiding van Iassen Raykov, brengt op donderdag 9 november 2023 om 20:15 uur een ontroerend concert in de Grote Zaal van het Muziekgebouw Eindhoven. Het concert belooft een bijzondere avond te worden waarin werken van Johannes Brahms centraal staan. Met medewerking van Mark van Platen en Ben Martin Weijand, piano, Elenora Hu, sopraan en Sven Weyens, bas.

Lees meer »

Spelen met Vuur

Spelen met Vuur, een vrolijk concert door het Orpheus Ensemble met werken van Brahms, Dvorák. Schumann, Bárdos en Karai. M.m.v. het Laagland Ensemble en dirigent Caecilia Boschman.

Lees meer »

Misatango van Palmeri

Kamerkoor Montessera brengt om de paar jaar een groter werk ten gehore. Dit jaar is dit de prachtige Misatango van Palmeri en werken van Piazola o.a. Adios Nonino. Dit in samenwerking met projectzangers, een mezzosopraan, een pianist , een bandoneonist en een tienkoppig strijkensemble.

Lees meer »

Gala Concert Bossche Opera

Vereniging Bossche Opera bestaat dit jaar 60 jaar. Daarom geven wij een galaconcert samen met twee professionele solisten. Op het programma staan koorwerken en aria’s uit La Sonnambula van Bellini, MacBeth en La Traviata van Verdi en Aureliano in Palmira van Rossini.

Lees meer »

A MUSIC BOOST, jubileumconcert door Con Amore Baexem

Ben je ontwaakt uit je winterslaap en wil je genieten van de nieuwe lente of beginnen je voeten of vingers weer mee te tikken met de muziek? Wat is er dan beter om dat lentegevoel te vieren met een prachtig lustrumconcert van Gemengd Koor Con Amore Baexem onder leiding van dirigent Veronika Peerboom - Chujanova.

Lees meer »