Op het prikbord mag u een zoekvraag stellen of iets aanbieden.

Een Prikbordbericht wordt eerst goedgekeurd voor het geplaatst wordt.

Geef kort en duidelijk aan wat u zoekt of aan te bieden hebt.

Laat weten wie de contactpersoon is en geef de juiste contactgegevens op.

U kunt alleen rechtstreeks via de opgegeven contactgegevens reageren.

 


Ik zoek

Reactie plaatsen

Reacties

Gem. Zangvereniging T.AV.E.N.U.
15 dagen geleden

Ben jij die gemotiveerde dirigent die onze koorklank tot het beste en mooiste niveau kan brengen? Die ondanks al onze ervaring, ons nog kan laten verbazen over ons eigen kunnen.
Vind je, net als wij, a capella zang het mooiste en leukste wat er is?

Heb je ervaring met 4-stemmig dirigeren? Heb je zelf een uitgebreide kennis van (klassieke) muziekstukken en wil je een eigen signatuur geven aan het koor? Staat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel bij je, en wil je naast het dirigeren ook je kennis in zangtechniek met ons delen?

Dan zoeken wij jou!

Interesse gekregen? Kijk vooral op onze website voor de volledige vacature.
www.zangverenigingtavenu.nl

EKV de Toonkunst
een maand geleden

Wij het Eindhovens Gemengd Koor de Toonkunst zijn naarstig op zoek naar een professionele dirigent. Het koor bestaat uit 55 enthousiaste leden en ons repertoire bestaat uit Opera, Operette, Musical maar ook andersoortige luederen.Repetitie avond woensdag 19.45-20.15 uur in Eindhoven. Heeft u interesse! Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Corrie van der Meijden. Zie mailadres.
Mvr gr Hanny Marcelis Vice voorzitter

Joke
3 maanden geleden

Bgc4u zoekt tenoren. Kijk op onze website en neem vrijblijvend contact op.

joke noordijk
4 maanden geleden

Wij zijn op zoek naar podiumdelen. Ons koor heeft ongeveer 36 leden. Een goede tip voor een adres waar ze te koop zijn is ook welkom.

Ik bied aan

Reactie plaatsen

Reacties

M. Bos
5 maanden geleden

Hallo,

Onlangs heb ik een tribune/podium van een mannenkoor overgenomen die er geen gebruik meer van maakt. Wellicht is uw koor geïnteresseerd? Als u wilt kan ik foto’s sturen.

Afmetingen opgebouwd ca 10 x 5 m. Het biedt plaats aan +/- 100 volwassenen.

Het geheel is maatwerk geleverd door Altex, bekend van de aluminium rolsteigers. Eenvoudig te monteren/demonteren. Gedemonteerd past het geheel in een aanhanger (bakwagen) van 300x125x150 cm. (Eventueel tegen meerprijs leverbaar)

Met vriendelijke groet,

Marinus Bos

Truus Hermans
5 maanden geleden

Te koop i.v.m opheffen van het koor : IMG Stageline Triton-350 Luidsprekersysteem ( 2017, nauwelijks gebruikt)
Inclusief 3 microfoons met standaards en windshields

Vraagprijs : € 500

Kim Nijs
5 maanden geleden

Zingen in de zon op Gran Canaria! Van 5 t/m 11 november organiseer ik een Vocal Retreat op Gran Canaria. Terwijl je verblijft in een hotel op loopafstand van het strand, krijg je iedere dag zanglessen en koorrepetities. Elke avond breng je datgene wat je geleerd hebt ten gehore op een open mic avond en we sluiten de week af met een openbaar optreden. Tussendoor is er volop tijd om te genieten van de prachtige natuur van Gran Canaria, de stranden en de bergen, of lekker te ontspannen op het dakterras met uitzicht op zee. Als je boekt voor 1 mei, dan betaal je slechts Eur. 895,00 in plaats van de normale prijs van Eur. 950,00. Meer informatie is te vinden op www.vocalretreat.nl of via instagram: @vocal_retreat_grancanaria