Fondsen en subsidies


Subsidie FCP voor vernieuwen cultuurmaken

Het Fonds CultuurParticipatie kent een subsidieregeling voor vernieuwende culturele projecten in de vrije tijd. Daarin onderscheidt het FCP twee soorten projecten: eenmalige projecten waarin een koor of andere cultuurorganisatie iets nieuws wil uitproberen, of projecten waarbij ze een nieuwe samenwerking aangaan. Benieuwd of je project in aanmerking komt? Neem dan contact op!

 

Wat is De Fondspot?

Hilda Baptist van ‘De Fondspot’ kan jullie als vereniging of stichting helpen de juiste fondsen te vinden om je project te kunnen realiseren.

Dankzij jarenlange ervaring in het aanvragen van subsidies voor een grote korenorganisatie in Nederland weet zij de juiste potjes en fondsen te vinden om een aanvraag te doen.

https://defondspot.nl/

 

VSBfonds

Ben je op zoek naar financiering voor een project gericht op kunst-beoefening in de vrije tijd? Daarvoor zijn bij het VSBfonds diverse mogelijkheden, waaronder de amateurkunstimpuls en een reguliere aanvraag.

 

Heb je maximaal € 2000 nodig voor een amateurkunstproject? Dan kom je misschien in aanmerking voor de AmateurkunstimpulsBekijk de criteria en zie of je in aanmerking kunt komen!

 

Waar zijn die fondsen?

Een vraag die regelmatig gesteld wordt is: 'Hebben jullie een lijst met fondsen die passen bij mijn project?' Helaas, die is er niet: het is gewoon hard werken om de juiste fondsen te vinden!

Ieder fonds heeft zijn eigen criteria en doelen, en die moet je zorgvuldig nalopen op een match met je eigen plannen. Gelukkig is er wel hulp te vinden. Kijk  bijvoorbeeld maar eens naar de tips van de BBM.

 

 

PPt Geld Genereren

Rabo ClubSupport, workshop Geld genereren door Peter van Baak