Jubileum Sing Along 'Feel the Spirit'

 

 

Met veel plezier en trots kijken we terug op de viering van het 135-jarig bestaan van KBZON, de nationale korenbond. Maar liefst 250 zangers en zangeressen uit heel Nederland vulden op 18 november de prachtige Parkzaal van Musis Arnhem met koorzang.

Op het repertoire stond het feestelijke ‘Feel the Spirit’ van John Rutter. Onder de bezielende leiding van maestro Béni Csillag en de vocale coaches van Consensus Vocalis werd door alle deelnemers een dag lang flink gerepeteerd.

Aan het eind van de middag werd met medewerking van mezzosopraan Florieke Beelen, de zangers van Consensus en het geïnspireerd spelende RBO Sinfonia een prachtige uitvoering neergezet. Zowel de uitvoerenden als de toehoorders waren enthousiast over het fraaie eindresultaat, zo bleek tijdens de afsluitende borrel. Mooi om te zien dat we, ook na 135 jaar, nog altijd onze koorzangers kunnen inspireren!Enkele reacties van onze deelnemersAan de uitvoeringen werkten meeMede mogelijk gemaakt door


Deze activiteit Sing Along is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie ondersteunt initiatieven die meedoen aan cultuur stimuleren.