Jubileum Sing Along KBZON 135 jaar!

Save the date – Jubileum Sing Along KBZON

 

KBZON - de nationale korenbond - bestaat 135 jaar! Hoe kunnen we dat beter vieren dan met zoveel mogelijk stemmen samen te zingen? 

 

Hierbij nodigen we je dan ook van harte uit voor een feestelijke Sing Along op zaterdag 18 november 2023 in Musis & Stadstheater Arnhem. In samenwerking met het professionele ensemble Consensus Vocalis organiseren we een inspirerende scratchdag voor alle type koorzangers rond het swingende koorwerk ‘Feel the Spirit’ van de bekende Engelse componist John Rutter.

 

Inschrijving is mogelijk als koor, maar ook als individuele zanger(es). Koorervaring is een pré, maar geen vereiste om mee te kunnen doen. De bladmuziek en bijbehorende oefenfiles krijg je vooraf toegestuurd, zodat je goed voorbereid kunt aansluiten. Onder leiding van dirigent Béni Csillag, soliste Florieke Beelen en enkele vocale coaches dompel je je een hele dag onder in deze prachtige muziek. Als afsluiting zing je, samen met honderden anderen en begeleid door een professioneel orkest, de sterren van de hemel.

 

 

Deze feestelijke dag start met een gastvrije ontvangst vanaf 9.30, en eindigt rond 18:00 uur met een borrel in de foyer. Het programma omvat een gezamenlijke warming-up, groepsrepetities, een tutti repetitie met orkest en natuurlijk de eindpresentatie in de prachtige Parkzaal van het Musis & Stadstheater.

 

Reserveer nu alvast een plekje in dit grootse koor en zing mee!

 


Wij hebben plaats voor 600 koorzangers SATB! 

Dus wees er snel bij...

 

Je kunt je aanmelden door het bestellen van een ticket via Gotickets (link hieronder).

Het is alleen mogelijk om per persoon (op stemtype) een ticket te bestellen.

 

Deelname kost slechts € 37.50 p.p.

Inclusief bladmuziek, koffie/thee en lunch!

 

Leden van KBZON ontvangen een kortingscode waarmee ze € 7.50 korting ontvangen op de deelnamekosten. 

 

Na aanmelding ontvang je in september per post je eigen officiële partituur van 'Feel the Spirit'.

Oefenbestanden worden digitaal beschikbaar gesteld via onze website. 

 

Wij zien je graag op 18 november in Musis & Stadstheater Arnhem!

 

Playlist Feel the Spirit