Bestuur en bureau

 


Bestuur

Piet Roorda
Voorzitter

voorzitter@kbzon.nl

Roan Raymakers
Vice-voorzitter

info@kbzon.nl

Hanze Bakker
Penningmeester

info@kbzon.nl

Christiaan Eckhart
Secretaris

secretaris@kbzon.nl

Bureau

Ramon van den Boom
Directeur

ramonvandenboom@kbzon.nl 

Bianca van Dreumel
Servicebureau

info@kbzon.nl 


Missie & Visie

KBZON stelt koren in staat zich geheel te wijden aan hun passie: zingen. Daartoe werkt KBZON samen met diverse partners om het diensten- en productaanbod veelzijdig, flexibel en betaalbaar te houden.

 

Doel

KBZON stelt zich ten doel de koorzang in Nederland te stimuleren, contacten tussen koren en zanggroepen te bevorderen, en haar leden te ondersteunen met adviezen, kennis en deskundigheidsbevordering.

 

KBZON tracht dit onder meer te bereiken door het bieden van uitwisselingsmogelijkheden voor koren en hun professionals, door het organiseren van bijeenkomsten en festivals, door het geven van adviezen en verlenen van diensten op muzikaal, financieel en bestuurlijk terrein, en door het delen van kennis en informatie via website, nieuwsbrieven en andere middelen.

Bereikbaarheid

Het KBZON bureau is op maandag- en dinsdagochtend tussen 9 en 12 uur telefonisch bereikbaar op (0492) 387 223. Krijgt u geen gehoor, mail dan uw vraag via ons contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Waarom lid worden?

Uw vereniging hoeft zich dan alleen maar bezig te houden met haar passie voor het zingen.

U krijgt van ons adviezen op maat. Daarnaast bieden we diverse diensten voor koren, waaronder verhuur van koormuziek, verloning van solisten en orkesten, verkoop van koorproducten, een voordelig abonnement op ZINGmagazine, passende en goedkope verzekeringen, BUMA afdracht, inbegrepen WA verzekering en vertegenwoordiging bij Koornetwerk Nederland.

Maar vooral: een luisterend oor met kennis van de koorwereld.

 

Wat kost het ?

In 2023 is de contributie € 11,42.

Voor kinderkoren tot 17 jaar is de contributie € 5,33 per koorlid.  

Voor meer informatie zie: lid worden