Nieuwjaars Challenge!

 

 

Voor alle Nederlandse koren heeft KBZON een leuke uitdaging… Misschien herinner je je de Nieuw Jaar Canon nog die we vorig jaar met jullie deelden? Maak met je koor een originele, grappige of sfeervolle Nieuwjaarsgroet voor je achterban, en gebruik daarbij je eigen uitvoering van deze Nieuw Jaar Canon. Dat kan in de vorm van een korte video, maar het mag ook een digitale ‘kerstkaart’ met geluid zijn.

 

Deel je digitale Nieuwjaarswens vóór 15 januari met KBZON, dan maak je kans op een leuke prijs! Onder alle inzendingen verloten we namelijk drie ‘Winterpakketten’, die je vast en zeker door de koude dagen heen gaan helpen.

 

De inzendtermijn sluit op maandag 15 januari 2024 om 9.00 uur. Op dinsdag 16 januari maken we op onze website en sociale media bekend welke koren een Winterpakket hebben gewonnen. De winnaars krijgen ook per email bericht.

 

Door deel te nemen aan de actie geef je KBZON toestemming om berichten te publiceren over de winnende inzendingen op de website en de sociale media van KBZON.

Inzendformulier Nieuwjaars Challenge

 

Nieuw Jaar Tutti
Audio – 2,9 MB 77 downloads
Nieuw Jaar Piano
Audio – 2,9 MB 43 downloads
Nieuw Jaar Full Score
PDF – 71,7 KB 48 downloads