Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online repeteren: “hoe doe je dat en hoe hou je het leuk?

februari 27, 10:00 - 15:00

Nu de periode van niet live samen kunnen zingen maar blijft aanhouden, blijkt het lastig om online repetities inspirerend en aantrekkelijk te houden.

Zangcoach Juliette Dumore en koordirigent Don Henken zijn gespecialiseerd in het online lesgeven en repeteren.
In een webinar op 27 februari laten ze je op een heel praktische manier kennismaken met hun manier van werken: je doet inspiratie op om repetities verrassend en gevarieerd te houden, en je krijgt diverse tips & trics om er voor te zorgen dat je koorleden – ook al kunnen ze elkaar niet horen zingen – echt contact maken en plezier beleven aan de online repetities.

Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Voor deze bijeenkomst maken we gebruik van het (gratis) online platform Zoom. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot het webinar, plus instructies voor installatie en het gebruik van Zoom.
Deelname is gratis voor leden en voor dirigenten van koren die zijn aangesloten bij KBZON.
Het is noodzakelijk om je vooraf per mail aan te melden. Vermeld daarbij s.v.p. koornaam, koornummer, en de namen van de deelnemers. Heb je een specifieke vraag over online repeteren? Stel deze dan liefst vooraf, bij je aanmelding voor dit webinar.

Er zijn inmiddels 2 groepen gepland: aanvang 10.00 uur en 13.30 uur. U krijgt na aanmelding een bevestigingsmail.

KBZON gaat in 2021 maandelijks een toegankelijke online sessie organiseren, met informatie en inspiratie rond onderwerpen waar koren in deze coronacrisis mee worstelen. Op 27 februari is de eerste inspiratiesessie – over online repeteren dus – en deze sessies gaan door zolang er behoefte aan blijkt te zijn.

Gegevens

Datum:
februari 27
Tijd:
10:00 - 15:00

Locatie

online

Organisator

KBZON
Telefoon:
0492-387223
E-mail:
info@kbzon.nl
Site:
www.kbzon.nl